Fælles Kystture

Hej Alle!🎣

Så kan i godt sætte lidt ekstra krydser i kalenderen. Vi har lidt ekstra ture her henover sommeren.☀️

Disse fælles kystture er uden tilmelding, mød bare op ved klubhuset med dit grej klar på mødetidspunktet. Så bestemmer vi i fællesskab hvor der skal fiskes på dagen. Det er planen at det blot skal være nogle timers fiskeri/hygge/grejsnak med de andre medlemmer i foreningen. Så alle er velkomne. Har du måske et familiemedlem, ven eller veninde som kunne være interesseret, så tag gerne dem med!🎣😊

Fælles kystture:

Lørdag 25 Juni 20:00-?

Onsdag 29 Juni 19:00-?

Onsdag 27 Juli 19:00-?

Onsdag 31 August 19:00-?

I må også meget gerne henvende jer eller byde ind med andre ture. Hvis i f.eks. kunne tænke jer at prøve havbars fiskeri, store makrel fra kysten i Nordvestjylland eller noget helt tredje. Så skal vi nok formidle og måske hjælpe med at arrangere turene.

Vi er flere som er nysgerrige på andre fiskearter! Knæk og Bræk🐟🐠

VH Kenn

Mobil nr. 31 33 06 36

Knæk og Bræk

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *